Η εταιρεία ΚΟΛΛΕΡΗΣ είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της στον τομέα των διαστολικών συνδέσμων. Όχι μόνο λόγω της ποιότητας των υλικών , αλλά κυρίως λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας και τεχνικής φύσεως που η εταιρεία μας έχει εφαρμόσει με επιτυχία σε πολύ διαφορετικές περιπτώσεις .Για να βρεθεί η καλύτερη λύση από άποψη τιμής,ποιότητας και διάρκειας ζωής του διαστολικού συνδέσμου, χρειάζεται σωστή αξιολόγηση,γνώση όλων των παραμέτρων και εμπειρία στην κατασκευή του συνδέσμου.

Οι διαστολικοί σύνδεσμοι είναι κατάλληλοι για αέρια όπως το οξυγόνο,τα καυσαέρια ,οι ατμοί διαλύτη καθώς και άνθρακα ή σκόνη τσιμέντου. Χάρη στον αρθρωτό τους σχεδιασμό, μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές απαιτήσεις(μηχανική αντοχή, συχνές μεταβολές θερμοκρασίας και πίεσης) και ως εκ τούτου να καλύπτουν ένα πολύ ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Τα υψηλής ποιότητας υλικά , καθώς και η τεχνική εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή εγγυόνται για την υψηλή ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής των διαστολικών συνδέσμων μας. Υλικά Συνήθως ο διαστολικός σύνδεσμος είναι ένα σχέδιο πολλαπλών στρώσεων .

Οι διαφορετικές στρώσεις αποτελούνται από:

• Μονωτικό πυρίμαχο ύφασμα ανθεκτικό στην διάβρωση για μείωση της θερμοκρασίας
• Μεμβράνη,φύλλο ή συνθετικό υλικό μη διαπερατό από αέρια, όπως το τεφλόν,το σιλικονούχο ύφασμα, Hypalon ,Inconel ή αλουμίνιο
• Υλικά ανθεκτικά σε νερό και UV ακτινοβολίες για εξωτερικές εφαρμογές και προστασία από καιρικά φαινόμενα
• Υλικά στήριξης όπως το γυαλί(υαλούφασμα) ή πολυεστερικό ύφασμα και τα αντίστοιχα υλικά για απορρόφηση πίεσης και κραδασμών
• Υλικά για μηχανική αντοχή και προστασία από τριβές όπως είναι το ανοξείδωτο πλέγμα και το φίλμ σιλικόνης