ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΩΝ  

Σε ένα στυπιοθάλαμο συνήθως χρησιμοποιούμε σαλαμάστρα που έχουμε κόψει στο απαραίτητο μήκος ή έτοιμα προκατασκευασμένα δαχτυλίδια. Εάν δεν υπάρχει η ειδική βάση για την κοπή της σαλαμάστρας, μπορούμε να μετρήσουμε το σωστό μήκος,τυλίγοντας την σαλαμάστρα από το ρολό επάνω στο άξονα. Ενα διαγώνιο κόψιμο στη σαλαμάστρα βοηθά στη καλύτερη στεγάνωση. Βοηθά επίσης η χρήση κάποιας αυτοκόλλητης ταινίας στο σημείο που πρόκειται να κόψουμε ώστε να αποφύγουμε τυχόν "ξέφτισμα" των άκρων. Οι δακτύλιοι που έχουμε ετοιμάσει τοποθετούνται στο στυπιοθάλαμο έτσι ώστε το τμήμα που έχει το διαγώνιο κόψιμο να βρίσκεται αντιδιαμετρικά του επόμενου δακτυλίου.

ΠΡΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΣ    

Η σωστή προσυμπίεση της σαλαμάστρας καθώς και η σωστή τελική σύσφυξή της στο στυπιοθάλαμο εξαρτάται από το τύπο της και την εφαρμογή. Η οριστική σύσφυξη του στυπιοθλίπτη πρέπει να μετρηθεί με ένα δυναμόκλειδο ή αντίστοιχο όργανο. Σαλαμάστρες αντλιών. Οι σαλαμάστρες αντλιών εφαρμόζονται με πίεση στυπιοθλίπτη 1,05 έως 2,0 φορές από την πίεση λειτουργίας. Βέβαια μία πίεση της τάξης των 0,5 έως 1,5 N/mm2 είναι απαραίτητη. Σαλαμάστρες βανών. Οι σαλαμάστρες βανών εφαρμόζονται με πίεση στυπιοθλίπτη 2 έως 5 φορές από την πίεση λειτουργίας και ελάχιστη πίεση 5 N/mm2.

ΑΡΧΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΣ

Οι δακτύλιοι στεγανότητος που εφαρμόζονται σε έναν άξονα, πάντα διατρέχουν τον κίνδυνο της φθοράς λόγω της θερμοκρασίας που αναπτύσσεται στην αρχή της λειτουργίας των. Είναι λοιπόν σημαντικό να παρακολουθούμε τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται σε αυτή τη φάση. Αν παρατηρείται υψηλή θερμοκρασία, η αντλία πρέπει να σταματά. Μετά από ένα σύντομο διάστημα παύσης κάποιες σταγόνες μπορούν να εμφανιστούν και τότε θέτουμε ξανά την αντλία σε λειτουργία. Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβουμε την παραπάνω διαδικασία αρκετές φορές, μέχρι να εμφανιστεί φυσιολογική διαρροή.

Είδη 1 εώς 9 από 37 σύνολο

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση
PTFE 5200 PTFE 5200

PTFE 5200

€0.00
PTFE 5400 PTFE 5400

PTFE 5400

€0.00

Είδη 1 εώς 9 από 37 σύνολο

ανα σελίδα
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Πλέγμα  Λίστα 

Φθίνουσα Ταξινόμηση